Zomervakantie in de Ardennen bij de Molen van Medael

De Molen van Medael heeft een verwenarrangement samengesteld om u deze zomer extra in de watten te leggen. Onze luxe, ruime vakantiehuizen zijn standaard voorzien van alle gemakken. Met het verwenarrangement van de Molen van Medael maken we uw vakantie compleet met heerlijke maaltijden en leuke activiteiten. Geniet van een onbezorgde, veilige vakantie in de nieuwe 1,5 meter samenleving!

Heerlijke maaltijd bezorgd in uw eigen vakantiehuis

Helaas is het momenteel niet mogelijk om uit eten te gaan door de coronacrisis. Daar hebben we een oplossing voor, als u niet naar een restaurant kunt gaan voor een heerlijke maaltijd, brengen we de maaltijd toch naar u! De traiteur maakt de heerlijkste gerechten klaar die bij u bezorgd worden. Bijna alles is mogelijk om uw vakantie helemaal compleet te maken.

Kom onbezorgd genieten van de heerlijkste gerechten in uw vakantiehuis!

De leukste dagjes uit dicht bij huis

Zin in een leuke activiteit tijdens uw vakantie met het gezin? Dat kan bij de Molen van Medael! Wij bieden diverse activiteiten op ons eigen domein voor uw eigen reisgezelschap. Ga de uitdaging aan op ons survival- & outdoor parcours of kies voor een rondleiding door onze eigen stroopstokerij of workshop Limburgse vlaai bakken.

Alle activiteiten worden zo ingepland dat reisgezelschappen elkaar niet hoeven te ontmoeten en de veiligheid optimaal kan worden gewaarborgd in onze nieuwe 1,5 meter-samenleving.

Daarom kiezen onze gasten juist nu voor de Molen van Medael:

  • Volledig zelfvoorzienende accommodaties met slaapkamers met eigen sanitair, luxe keuken en meer
  • Activiteiten op ons eigen domein
  • Ruim terras met tuinmeubilair
  • Speeltuin voor de kinderen
  • Gratis wifi
  • Omringd door natuur en prachtige heuvellandschap, ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht met prachtige vergezichten
  • Luxe, ruime vakantiehuizen

Boek een verwenarrangement bij de Molen van Medael

Het verwenarrangement is geen standaard arrangement maar wordt helemaal op maat gemaakt op basis van uw wensen. Wilt u alleen de eerste avond genieten van een heerlijke maaltijd of misschien gedurende uw hele verblijf? Wilt u 1 uitje inplannen of vaker? Alles is mogelijk. Op basis van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte.

Een verwenarrangement heet niet zomaar een verwenarrangement, wij zorgen dat u helemaal in de watten wordt gelegd en het u aan niets zal ontbreken. Een vakantie om nog lang met veel plezier aan terug te denken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens in de Ardennen!