activiteiten

Activiteiten worden verzorgd door Hombourgeois. Hombourgeois is ook gelegen op het domein van de Molen van Medael.
Onderstaande activiteiten verwijzen naar hun website.

survival & outdoor parcours

meer informatie

hand & kruisboogschieten

meer informatie

huifkartocht

meer informatie

schatten-tocht

meer informatie

tablet speurtocht – ligne 38

meer informatie

fietsen

meer informatie

rondleiding stroopstokerij

meer informatie

workshop vlaai bakken

meer informatie

speciaal voor scholen

meer informatie

levend ganzenbord

meer informatie

hombourg special

meer informatie

linnenverhuur

meer informatie

bourgondisch arrangement 1

bourgondisch arrangement 1

workshop vlaai bakken
Om 10.30 uur  starten jullie met een workshop vlaai bakken. Iedereen mag zijn eigen Limburgse vlaai bereiden en bakken (en uiteraard meenemen) naar een oud regionaal recept. De vlaaien worden vervolgens afgebakken in onze authentieke houtoven.

bourgondische lunch Aansluitend verzorgen wij een heerlijke Bourgondische lunch met streekproducten.  Afhankelijk van het seizoen zal het Bourgondische assortiment wisselen. Laat u verrassen en geniet!

huifkartocht Vervolgens stappen jullie rond 14.00 uur op de huifkar voor een rondrit door de prachtige omgeving. Kijk goed rond en geniet van de schitterende vergezichten.

rondleiding stroopstokerij Omstreeks 15.30 uur komen jullie terug bij Hombourgeois voor een rondleiding in de ambachtelijke stroopstokerij. Daar wordt aan de hand van een rondleiding en film “beproeft” hoe stroop wordt gemaakt. Ook de smaakzintuigen zullen geprikkeld worden.

bbq- of pizza-avond Omstreeks 17:30 uur wandelen jullie 10 minuutjes terug naar jullie vakantiewoning. Wij zorgen ervoor dat de BBQ of pizzaoven klaar staat, zodat jullie zelf kunnen gaan kokkerellen. Tegen een meerprijs kunnen jullie ook kiezen voor een heerlijk buffet (vraag naar de mogelijkheden).

Deze dag is er geen vervoer nodig. Prijs op aanvraag vanaf minimaal 10 personen.

meer informatie of reserveren

bourgondisch arrangement 2

bourgondisch arrangement 2

wandeling ‘tour de hombourg’ Om 10.00 uur starten jullie het Bourgondisch arrangement met een mooie wandeling door de omgeving. Jullie maken zo kennis met de natuur en het dorpje Hombourg. Wij zorgen voor een kleine versnapering voor onderweg.

rondleiding ambachtelijke stroopstokerij Rond de klok van 11.30 uur komen jullie aan bij de ambachtelijke stroopstokerij. Daar wordt aan de hand van een rondleiding en film “beproeft” hoe stroop wordt gemaakt. Uiteraard zal de stroop ook geproefd worden!

bourgondische lunch Vervolgens verzorgen wij een Bourgondische lunch met streekproducten. Afhankelijk van de seizoenen zal het Bourgondisch assortiment wisselen. Laat u verrassen en smakelijk eten.

huifkartocht en rondleiding bierbrouwerij Na de lunch stappen jullie rond 14.00 uur aan boord van de huifkar en gaan jullie tijdens het “uitbuiken” genieten van de prachtige natuur en de schitterende vergezichten. Vervolgens zetten wij jullie af bij de speciaal bierbrouwerij, waar de mensen van brouwerij Grain d’Orge jullie opwachten voor een interessante rondleiding.

bbq- of pizza-avond Na de proeverij omstreeks 18:00 uur komen jullie te voet terug naar het domein. Jullie wandelen dan nog een 10 minuutjes terug naar jullie vakantiewoning, waar de BBQ of pizzaoven klaar staat om zelf bourgondisch te gaan genieten. Tegen een meerprijs kunnen jullie ook kiezen voor een heerlijk warm buffet (vraag naar de mogelijkheden).

Deze dag is er geen vervoer nodig en de kinderen kunnen in het proeflokaal gewoon fris of iets anders bestellen. Prijs op aanvraag vanaf minimaal 10 personen.

meer informatie of reserveren

sportief arrangement

sportief arrangement

speurtocht “ligne 38” Om 10.00 uur is het verzamelen op het domein van de Molen van Medael en vertrekken wij voor de speurtocht “Ligne 38”. Je krijgt een tablet mee voor de aanwijzingen/raadsels en een versnapering voor onderweg. Achter het landgoed van de Molen van Medael en De Tenhof ligt het oude traject van spoorlijn 38.  Beleef deze spannende speurtocht te midden van de prachtige natuur die onze omgeveing rijk is.

picknick Na deze wandeling die zorgt voor de nodige opwinding kunnen jullie rustig genieten van een door ons verzorgde picknick. Alles staat rond de klok van 13.00 uur voor jullie klaar zodat jullie meteen kunnen genieten van deze lekkere lunch.

outdoor parcours Na de picknick is het tijd voor om te gaan survivalen. Op het domein van de Molen van Medael ligt het outdoor- en survivalparcours, midden in het bos. Geniet in de buitenlucht van deze spannende en uitdagende activiteit. Onder begeleiding van ons gediplomeerd personeel kunnen wij een compleet scala aan buitenactiviteiten aanbieden, zoals een hoogteparcours, tokkelbaan, speleobox en boogschieten.

bbq- of pizza-avond Omstreeks 18:00 uur staat de BBQ of pizzaoven klaar bij de vakantiewoning om zelf te gaan kokkerellen. Tegen een meerprijs kunnen jullie ook kiezen voor een heerlijk buffet (vraag naar de mogelijkheden)

Deze dag is er geen vervoer nodig. Prijs op aanvraag vanaf minimaal 10 personen.

meer informatie of reserveren