Franse Salon

Omgeven door een prachtige natuur in een oase van rust ligt onze Franse salon. De Franse salon is ideaal om heerlijk te genieten samen met uw vrienden, familie of collega’s. Tevens is er in de Franse salon een aparte vergaderruimte ingericht, van alle gemakken voorzien.

 


Bourgondisch, sfeervol en authentiek

In de winter aan het haardvuur zittend met een heerlijk Belgisch speciaal bier of een lekkere kop koffie met een ambachtelijk stuk Limburgse vlaai komt u volledig tot rust. In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons gezellig zonnig terras met vrienden, familie of collega’s. Wij bieden op ons terras een prachtig uitzicht met eventueel een volledig verzorgde BBQ aan. Dit alles is eventueel te combineren met ons ruime aanbod van activiteiten op ons domein. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website www.hombourgeois.eu.

De Franse salon is uitermate geschikt voor reünies, meetings, partijen en bijeenkomsten, tot circa 60 personen. De Franse salon is enkel beschikbaar op reservatie.

Wilt u met uw vrienden, familie of collega’s een hele dag verwend worden? Hombourgeois heeft diversen leuke, bourgondische en sportieve arrangementen die u naar eigen wens kunt invullen. Wilt u deze activiteiten combineren met een overnachting dan kan dat uiteraard. Op het domein Molen van Medael, waar ook Hombourgeois gelegen is, zijn diverse sfeervol ingerichte vakantiewoningen voor u beschikbaar.

Kom en geniet van het Bourgondische leven op ons sfeervolle domein!